Håndtryk

Tilbage

Geomatic bliver en del af Volaris

Skrevet af: Martin K. Glarvig, Founder & Data Visionary, Geomatic

Efter 20 år som ejerledet virksomhed, har vi nu valgt at blive en del af en global aktør inden for softwareudvikling og dataservices (DaaS).

Med canadiske Volaris Group Inc. som ny 100 % ejer, har vi i Geomatic opnået et solidt grundlag for at kunne gøre endnu mere af det, vi er gode til. Volaris vil øge investeringen i endnu flere dygtige medarbejdere og sikre udvikling af flere spændende dataløsninger til glæde og gavn for vores kunder. Volaris er repræsenteret på mere end 250 kontorer fordelt på 120 selskaber i 35 lande. Geomatic er derfor nu en del af en endnu større global familie, og det glæder os.

”Det har været vigtigt for mig at finde en ejer, der ønskede at løfte Geomatic yderligere, ved at øge investeringen i såvel data og produkter som medarbejdere. At sælge til en ny ejer, der har fokus på sunde veldrevne virksomheder, hvor der investeres i den enkelte medarbejder, og som opererer med et koncept om at investere, udvikle og holde på virksomheder, tiltaler mig”, udtaler Martin Glarvig, stifter og direktør i Geomatic.

Volaris øjne faldt også naturligt på Geomatic. Volaris arbejder, som global spiller, ud fra et buy-and-hold-princip med langsigtede investeringer i sunde veldrevne virksomheder. Det stod hurtigt klart, at Geomatic som DaaS-virksomhed med 20 års historie og en sund forretning, passede rigtig godt ind i gruppens investeringer i såvel veldrevne virksomheder som passionerede medarbejdere og ledere.

”Volaris Group er en langsigtet ejer af teknologivirksomheder i hele verden. Når vi køber en virksomhed, sælger vi aldrig. Vi er decentralt opbygget, og de virksomheder, vi køber, beholder deres brand, deres kultur og deres vision. Vi vil bringe viden fra alle vores virksomheder ind i Geomatic med det formål at udvikle og vokse virksomheden. Vores koncept er acquire, strengthen core and then grow”. Udtaler Claus Andersen, Portfolio Manager, Nordics, Volaris Group.

Billede af Martin K. Glarvig og Claus Andersen

Geomatic fortsætter som I kender os

Vi hedder fortsat Geomatic, vi har den samme ledelse og de samme dygtige medarbejdere, og fremover vil du kunne møde os på vores nye domicil på Regnbuepladsen 7 i København. Således fortsætter stifter Martin Glarvig også som CEO og Nicolai Ritz, der er mangeårig ansat og partner i Geomatic, som CTO.

Geomatic får fuld selvstændighed, og får, med vores nye ejer, adgang til et kæmpe globalt netværk af eksperter, hvorfra vi vil finde læring og få støtte til den fortsatte udvikling og vækstrejse.

Volaris, på Latin, at ville, er navngivet og inspireret af Polaris, Nordstjernen. En ledestjerne og en af de kraftigere blandt stjernebillederne, eller constellations, som de kaldes på engelsk. Volaris er nemlig udsprunget af Canadiske Constellation Software Inc.

Læs mere om Volaris på https://www.volarisgroup.com/

Læs mere om Geomatic på https://geomatic.dk/dk/om-os/

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra Geomatic!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.


Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Oops! Noget gik galt. Prøv igen