Nyheder


 • Er uanmodet direct marketing lovligt?

  Nye love og EU-forordninger skyller ind over marketingbranchen og stiller nye krav til permissions, indsamling og opbevaring af personhenførbare data. En gammel afgørelse fra Datatilsynet, som branchen har ignoreret i 13 år, spøger nu i kulissen og truer hele direct marketing-disciplinen på grund af nye, tårnhøje bødesatser.

  Læs mere
 • Hallo: Tilbudsaviserne lever

  Mens postomdelingen lider, så ser det lysere ud for hustandsomdelingen af reklamer. Efter mange år med et stigende antal tilmeldte til ”Nej tak”-ordningen er kurven fladet ud, og branchen ser lyst på fremtiden for den gode gamle tilbudsavis.

  Læs mere
 • Customer Insight Forum 2017: Indsigt, der driver din forretning frem

  Vi sætter med årets forum fokus på indsigt, der driver forretningen frem med et stærkt program, der viser eksempler på virksomheder, der med succes har udviklet forretning på baggrund af den indsigt, de har opnået via deres segmentering. Vi giver dig også konkrete værktøjer, du kan bruge til at styrke dataarbejdet i din egen organisation.

  Læs mere
 • Telemarketings fremtid et skridt tættere på afklaring

  Vedtagelsen af at sende EU’s nye ePrivacy-forordning i trilog er godt nyt for telemarketingsbranchen; det ser nemlig ud til, at vi også i fremtiden kan have en oplysningstjeneste med teledata, som vi kender det i dag. Dog er telemarketing som kampagneform til uanmodet markedsføring ikke sikret – endnu.

  Læs mere
 • Berlingske: Sådan løftede vi salgsraten fem gange

  Gode kampagner fører til øget salg - udfordringen kan dog være at sikre lønsomheden blandt de nye kunder. Det er konklusionen efter Berlingske Medias forsøg med højkonverterbare leads, der desværre ikke fastholdt nok af de nye kunder.

  Læs mere