Kvalitetssikrede kundeemner til markedsføring

Vi leverer kvalitetssikrede leads, så du får fuldt udbytte af din markedsføring og rammer den rette modtager målrettet og præcist.

 Relevant Leads Equals Sales

Gode kundeemner giver høj konverteringsrate

Hvadenten du planlægger markedsføring til B2C eller B2B tilbyder vi segmenterede leads, der sikrer dig den højeste sandsynlighed for, at du kan konvertere emnet til en kunde. Segmentér ud fra bl.a.:

  • geografi
  • socioøkonomi
  • conzoom®
  • virksomhedstype
  • branche

Listen er lang, så vi hjælper dig gerne med at opstille de helt rigtige kriterier for din markedsføringsindsats.

 

Vi kender reglerne for direct marketing, adresseløs omdeling og telemarketing

Geomatics konsulenter rådgiver om de juridiske regler for uanmodede markedsføringshenvendelser og vi hjælper dig med at overholde lovgivningen. Både i forhold til at kontakte potentielle kunder, samt brugen af data.

 

Du undgår juridiske problemer og dårlig omtale

Med emner fra Geomatic kan du være sikker på, at et emne ikke står på Robinsonlisten og virksomheden ikke er reklamebeskyttet. Desuden arbejder vi hver dag for at minimere risikoen for, at vores database ikke rummer børn og unge, døde eller fratrådte personer. Det er alt sammen faktorer, du som virksomhed har et juridisk ansvar for at undgå, så gør det let for dig selv ved at købe kundeemner, der tager højde for det. Så undgår du også klager og potentielt dårlig omtale.

 

Segmenterede kundeemner til din markedsføring

Udfyld dine kontaktoplysninger, så kontakter Oliver Newton dig for en dialog om, hvordan du opnår de bedste leads

person_outline
mail_outline
phone